Om

AndersenDesign, DanmarkJeg hedder Anita. Jeg er designeren bag sengetøjet og driver virksomheden og webshoppen AndersenDesign. 


I en verden hvor den ny generation, ikke i samme grad som vores tidligere generationer, benytter sig af sengetæppet - så stiller det større krav til vores sengetøj. Vores sengetøj bliver dermed en del af vores indretning, design og det udtryk vi giver og ønsker skal være i vores hjem.


Sengesættene er fremstilllet i bundfarve hvid, da hvid udtrykker renhed og enkelthed.


I denne første produktion har jeg lagt vægt på det smukke, unikke og funklende - dette blandt andet i kraft af designet med silkebånd og ægte swarovski sten, som er hentet til produktionen fra Østrig. De mange facetter af flader på stenen gør den funklende for øjet og fordelt ud over en seng, fremstår det blinkende for øjet i kraft af lysets vinkel.


Brudesættet, som også er med i denne produktion, er absolut også et af de bærende elementer i denne første produktion. Bryllupsnatten er vel nok en af de  vigtigste nætter i hele vores liv, så rammerne omkring denne nat er i særdelelshed vigtig. Brudesættet er derfor udviklet i små silkeblomster med en hvid perle i midten, lige præcis så smuk og romantisk, som vi ønsker vores bryllup og ikke mindst vores bryllupsnat at være det. 


Som vores bryllupsnat er en af de vigtigste nætter for os, kommer vi, med årene, ligeledes frem til vores kobberbryllup og sølvbryllup - yderligere to af vores vigtigste dage i vores liv og på hver sin måde helt unik. Til kobberbryllupsnatten/- og parret har jeg fremstillet sættet i kobberfarvet swarovskisten og til sølvbryllupsnatten/- og parret den multifarvet swarovskisten, som changerer funklende og skinnende for øjet, som var det små sølvdiamantstykker. 


Alle 3 sæt, bryllupsættet, kobberbryllupsættet og sølvbryllupssættet er tilmed en rigtig god gaveide til det kommende brudepar, kobberbrudepar eller sølvbrudepar.


Alle sengesættende er fremstillet i en luksus kvalitet, Optisk hvid, 100% bomuld og Øko-TEX. Tilbehørsdelene er hentet fra Kina, Swarovskistenene fra Østrig og produktionen er opsyet i Pakistan.


Produktion nr. 2 og produktion nr. 3 er allerede sat i gang med prøvesyning, test osv. - så glæd jer. I de næste to produktioner kommer blandt andet et sæt udviklet i specielmateriale og med et helt specielt formål for øje, et med lidt flere farver og et situationsbestemt sæt i anden forbindelse, som brudesættet er det i forbindelse med bryllup i denne produktion.Tak fordi du læste om mig og mine tanker bag mit sengetøj.

Anita Majbrit Andersen

Email: andersendesigndanmark@gmail.com

Levering i hele verden


Post Nord

© Copyright. All Rights Reserved.